ALPINA crna mješalica za sudoper, skroz crna

298.00 

Kategorije: ,

Opis

Alpina Matt Black Flex jednoručna kuhinjska slavina
Unutar kolekcije Alpina poluprofesionalnih slavina za kuhinju tvrtke Clever, slavina Alpina Mate Black Flex ističe se svojom elegantnom siluetom. Vrlo čvrsta slavina i visoka gotovo 50 cm koja ima fleksibilnu silikonsku cijev koja olakšava pristup različitim dijelovima sudopera.

Interes za poluprofesionalnu kuhinjsku slavinu Alpina Matt Black Flex raste iz dana u dan, zahvaljujući eleganciji svoje linije, naglašene crnim tonom završne obrade. Crna slavina je moderna u kuhinjama, jer se kombinira s najrazličitijim stilovima: rustikalne kuhinje, industrijske kuhinje, bijele kuhinje, pa čak i male kuhinje.

Crna završna obrada lako skriva otiske prstiju, što je čini vrlo funkcionalnom opcijom ako želimo dati tu notu elegancije prilikom redizajniranja kuhinje, ne zanemarujući profesionalni izgled slavine. Nekoliko slavina pružit će novoj kuhinji toliko osobnosti kao što je Alpina Mate Negro Flex.

EcoNature tehnologija slavine omogućit će značajnu uštedu na računu za vodu, jer će usred otvora lagani klik biti upozorenje da smo dosegli 50% protoka.

Sustav ColdOpen također se pretvara u uštedu. Ostatak i središnji položaj ručke čine prvi pokret hladnim otvaranjem, što smanjuje potrošnju energije.

Ako svojoj kuhinji želite dati ekskluzivan i drugačiji izgled, imate sreće jer Alpina Mate Black Flex slavina ne zahtijeva alate za njezinu ugradnju, a također, kao i ostatak slavina iz kolekcije Alpina, ima ploču za ojačanje ( SuperFix) koji povećava bazu učvršćenja, smanjujući kretanje slavine.

Slavine se isporučuju sa fleksibilnim mrežnim priključnim kabelima.

 Poput svih Clever slavina za kuhare, on se može sastaviti u samo nekoliko koraka bez potrebe za alatima.

Ima 5 godina jamstva.

Završna obrada – mat crna boja s crnim silikonom
Materijal – kromirani mesing s visokokvalitetnom crnom završnom obradom s malim postotkom olova Pb <1,6% i kositra Sn 0,3%, visoko otporni higijenski silikonski izljev i ABS tuš.
Referenca – 61182
Dimenzije instaliranog proizvoda: 495x230x250 mm (vidi skicu)
Priključci – M-10 3/8 ” x 370mm fleksibilne