UVJETI PRODAJE :
 

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja što se potvrđuje narudžbom artikala. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje prilikom narudžbe za kupnju artikala putem našeg WEB SHOPA. 
Cijene u WEB SHOP-u izražene su u HRK s PDV-om.

Istaknute cijene sadržavaju  gotovinski i/ili akcijski popust. U slučaju promjene cijena sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su bile aktualne pri izradi predračuna. Valjanost predračuna je 5 dana.

Proces kupovine, uvjeti poslovanja, kupnje i prodaje robe putem našeg WEB SHOP-a definirani su slijedećim parametrima: registracija korisnika, narudžba, odabir načina plaćanja, dostava, povrat i reklamacija robe. 

Ukoliko kupac ne želi  ostaviti OIB mora staviti “-“

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih putem web aplikacije na našem WEB SHOP-u.

NAČINI PLAĆANJA: 

1. NALOGOM ZA PLAĆANJE (VIRMAN-UPLATNICA) – e-bankarstvom, virmanom ili općom uplatnicom na temelju ispisanog predračuna čija je opcija 5 dana. .
Plaćanje nalogom: 
Bajdak doo M.J.ZAGORKE 2, HR-10430 Samobor

ŽR: RBA 2484008-1100730193
RBA IBAN:HR52248001100730193

Svrha: plaćanje po predračunu 
Poziv na broj: model prazno -50-BROJ PREDRAČUNA-01
Iznos: “iznos narudžbe” 

U cilju brže obrade i isporuke narudžbe molimo Vas pošaljite mail sa detaljima uplate na pipa.plus@gmail.com

2. GOTOVINSKO PLAĆANJE – na prodajnom mjestu PipaPlus, Tratinska 38, Zagreb

3. KARTIČNO i OBROČNO PLAĆANJE -na prodajnom mjestu PipaPlus, Trainska 38, Zagreb

    Visa  Diners

Minimalan iznos za plaćanje na rate je 500,00 KN

POTROŠAČKI KREDIT uz kamatu od 9,98% na 3-60 RATA ZA KUPNJU American express karicama za iznos od 1000-100 000 kn za fizičke, te 1000-80 000 kn za pravne osobe.

OBROČNA OTPLATA od 2 – 12 rata bez kamata kreditnom karticom DINERS CLUB za iznose iznad 500 kn odabira  Minimalni iznos za plaćanje na 12 rata je 500,00 kn.

OBROČNA OTPLATA od 3-6 rata bez kamata Maestro PBZ

OBROČNA OTPLATA od 2-12 rata bez kamata Mastercard

OBROČNA OTPLATA od 2-5 rata sve karice RBA

4. Pouzećem – iznos ponude plaćate na ruke dostavljaču prilikom isporuke 

 

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, o tome će obavijestiti kupca e-mailom i/ili telefonom  te dogovoriti novi termin isporuke ili povrat novca.

 

UVJETI DOSTAVE

Naručena roba dostavlja se do Vaših vrata. Na proizvodu u WEB SHOP-u je navedeno ukoliko je dostava za proizvod besplatna. Za proizvode koji nemaju navedenu besplatnu dostavu ista se naplaćuje. Robu dostavljamo na području cijele Hrvatske. Proizvodi se šalju putem pošte, HP express dostave ili prijevozničke tvrtke.Cijena dostave je prema važećim cjenicima prijevozničkih tvrki, ovisno o težini i udaljenosti.
Rok isporuke je unutar 4 radna dana ukoliko nije drugačije navedeno uz proizvod na našem WEB SHOP-u.  Rok isporuke računa se od trenutka kad zaprimimo uplatu naručene robe na naš žiro račun.

 

POVRAT I REKLAMACIJE

Ako ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga zamijeniti ili vratiti uz povrat novca unutar 7 dana od primitka. Kako bi ostvarili pravo na povrat, trebate nam poslati neoštećeni proizvod u originalnom pakiranju zajedno sa svom dokumentacijom i opremom sa kojom je proizvod bio prvobitno isporučen.
Ako prilikom preuzimanja uočite vidljiva oštećenja na pošiljci, ne preuzimajte je već je vratite po dostavljaču sa naznakom da je proizvod oštećen u transportu. U tom slučaju molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo Vam u što skorijem roku poslali novu pošiljku.

Ako pak ustanovite da je uređaj prilikom prve uporabe neispravan ili nepotpun, kontaktirajte nas kako bi Vam isti zamijenili za ispravan.

 

ZAŠTITA PODATAKA 

Vaše osobne podatke koje nam dajete dobrovoljno pohraniti ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, za slanje promotivnih materijala, za unaprjeđenje odnosa sa kupcima te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja kreditnom karticom, u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju. 

Vaše osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka i nećemo ih ni na koji način učiniti dosupnima trećim pravnim i fizičkim osobama. Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe ili za potrebe adresiranja tiskanih reklamnih materijala. Imate pravo zatražiti izmjenu ili nadopunu netočnih i nepotpunih podataka. 

Jamčimo Vam da Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka. Od navedenog se isključuje uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga. 

 

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA TE  NJIHOVOM KORIŠTENJU

Bajdak  d.o.o. se obavezuje pružiti zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za promotivne svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici te naši poslovni partneri odgovorni su za poštivanje gore navedenih načela zaštite privatnosti.

Izjava o povjerljivosti 

Izjava o povjerljivosti

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na Internet stranici pipaplus.com i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka Bajdak d.o.o. 

Bajdak  d.o.o. kao pružatelj usluga Internetske stranice www.pipaplus.com  pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite  privatnosti korisnika.

Molimo da krajnji korisnici pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi razumjeli koje informacije Bajdak  d.o.o. prikuplja i kako ih koristi.

Krajnji korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu  pipa.plus@gmail.com

Molimo da krajnji korisnici pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe www.pipaplus.com internetske stranice.

Ukoliko se krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo krajnjeg korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu www.pipaplus.com

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka Bajdak  d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti podataka u dijelu “”Povjerljivost podataka”” na Internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici www.pipaplus.com

Svaki Krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.Bajdak  d.o.o. prikuplja informacije koje identificiraju specifičnog krajnjeg korisnika. Kada se krajnji korisnik uključi u određene aktivnosti na www.pipaplus.com Internetskoj stranici, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda ili usluga, slanje povratnih informacija Bajdak  d.o.o. može od krajnjeg korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj , informacije o broju vaše kreditne kartice, datum valjanosti, kod za autorizaciju te druge s tim povezane informacije.  Uključivanje u Identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka krajnjeg korisnika. Ako krajnji  korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost.

Bajdak d.o.o.  neće dijeliti osobne podatke krajnjeg korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u slijedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi  zahtijevaju. 

Osobne podatke će Bajdak  d.o.o. koristiti za slanje i distribuciju administrativnih i promocijskih e-mail poruka, analizu podataka, obradu plaćanja kreditnim karticama. Bajdak d.o.o. može podijeliti osobne podatke krajnjeg korisnika s Pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte.

Krajnji korisnik ima mogućnost pristupa i promjene osobnih podataka koje pruži Bajdak d.o.o. Krajnji korisnik može promijeniti bilo koju od svojih osobnih podataka slanjem e-mail poruke na pipa.plus@gmail.com . U toj e-mail poruci krajnji korisnik treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti.

Kao uvjet kupnje Bajdak d.o.o. proizvoda i usluga, Bajdak  d.o.o. traži dozvolu krajnjeg korisnika za slanje Administrativne i Promocijske e-mail poruke. Ukoliko kao krajnji korisnik ne želite  primati e-mail poruke u bilo kojem trenutku nakon registriranja možete odabrati opciju otkazivanja primanja e-mail poruka slanjem e-mail poruke na pipa.plus@gmail.com ili odabirom opcije otkazivanja newslettera koja se nalazi u svakoj newsletter  poruci. 

Zaštitu podataka Bajdak  d.o.o. uzima ozbiljno i poduzimamo mjere opreza kako bi zaštitili Vaše osobne podatke. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Bajdak  d.o.o. provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s www.pipaplus.com Internetske stranice te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Maloljetnici mlađi od 14. godina ne smiju koristiti www.pipaplus.com  Internetsku stranicu. Bajdak  d.o.o. ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga tko je mlađi od 14. godina te stoga ni jedan dio ovih Internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 14. godina.

 

Izjava o povjerljivosti

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na Internet stranici pipaplus.com i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka Bajdak d.o.o. 

Bajdak  d.o.o. kao pružatelj usluga Internetske stranice www.pipaplus.com  pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite  privatnosti korisnika.

Molimo da krajnji korisnici pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi razumjeli koje informacije Bajdak  d.o.o. prikuplja i kako ih koristi.

Krajnji korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu  pipa.plus@gmail.com

Molimo da krajnji korisnici pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, krajnji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe www.pipaplus.com internetske stranice.

Ukoliko se krajnji korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo krajnjeg korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu www.pipaplus.com

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka Bajdak  d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti podataka u dijelu “”Povjerljivost podataka”” na Internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici www.pipaplus.com

Svaki Krajnji korisnik sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.Bajdak  d.o.o. prikuplja informacije koje identificiraju specifičnog krajnjeg korisnika. Kada se krajnji korisnik uključi u određene aktivnosti na www.pipaplus.com Internetskoj stranici, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda ili usluga, slanje povratnih informacija Bajdak  d.o.o. može od krajnjeg korisnika zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj , informacije o broju vaše kreditne kartice, datum valjanosti, kod za autorizaciju te druge s tim povezane informacije.  Uključivanje u Identifikacijske aktivnosti i davanje osobnih podataka je odluka krajnjeg korisnika. Ako krajnji  korisnik ne pruži te obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost.

Bajdak d.o.o.  neće dijeliti osobne podatke krajnjeg korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u slijedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi  zahtijevaju. 

Osobne podatke će Bajdak  d.o.o. koristiti za slanje i distribuciju administrativnih i promocijskih e-mail poruka, analizu podataka, obradu plaćanja kreditnim karticama. Bajdak d.o.o. može podijeliti osobne podatke krajnjeg korisnika s Pružateljima usluga distribucije robe za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte.

Krajnji korisnik ima mogućnost pristupa i promjene osobnih podataka koje pruži Bajdak d.o.o. Krajnji korisnik može promijeniti bilo koju od svojih osobnih podataka slanjem e-mail poruke na pipa.plus@gmail.com . U toj e-mail poruci krajnji korisnik treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti.

Kao uvjet kupnje Bajdak d.o.o. proizvoda i usluga, Bajdak  d.o.o. traži dozvolu krajnjeg korisnika za slanje Administrativne i Promocijske e-mail poruke. Ukoliko kao krajnji korisnik ne želite  primati e-mail poruke u bilo kojem trenutku nakon registriranja možete odabrati opciju otkazivanja primanja e-mail poruka slanjem e-mail poruke na pipa.plus@gmail.com ili odabirom opcije otkazivanja newslettera koja se nalazi u svakoj newsletter  poruci. 

Zaštitu podataka Bajdak  d.o.o. uzima ozbiljno i poduzimamo mjere opreza kako bi zaštitili Vaše osobne podatke. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Bajdak  d.o.o. provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s www.pipaplus.com Internetske stranice te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Maloljetnici mlađi od 14. godina ne smiju koristiti www.pipaplus.com  Internetsku stranicu. Bajdak  d.o.o. ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga tko je mlađi od 14. godina te stoga ni jedan dio ovih Internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 14. godina.