BABANA XTREME ZA UMIVAONIK

124.10 

Kromirana slavina za umivaonik, predivnog dizajna i kvalitete od vrhunskog španjolskog proizvođača Standard Hidraulica

5 godina jamstvo

 

Kategorije: ,

Opis

Babana Xtreme 70 mm slavina za umivaonik  jednoručna
Babana Xtreme kolekcija je funkcionalna, praktična i vrlo elegantna. Njene linije čine ga jedinstvenim dijelom  ljepote i izvrsne ergonomije. Savršen je izbor za domove u kojima su dizajn i funkcionalnost važni koncepti, jer je velika većina kvalitetnih slavina za kupaonicu prepoznata sa sanitarnim certifikatom ACS koji kontrolira dijelove u kontaktu s vodom.

Ova slavina za kupaonicu izrađena je od visokokvalitetnog kromiranog mesinga s vrlo malom gustoćom olova i kositra. To je mala slavina, idealna za kupaonice u kojima je prostor važno pitanje, ali ne želite se odreći kvalitete, jedva prelazi 10 centimetara u izljevu i 6 centimetara visine. Sadrži uloške EcoNature, patentirane od strane tvrtke Clever, koji nježnom gestikulacijom drške omogućuju podešavanje uštede do 50% potrošnje vode, zahvaljujući ColdOpen sustavu, ručicom se može upravljati u bilo kojem trenutku bez rizika od nehotičnih opeklina.

Jednoručna slavina za umivaonik Habana Xtreme osnovni je izbor koji objedinjuje sve funkcionalnosti kupaonske slavine impresivnog ergonomskog dizajna. Različiti testovi otpornosti i trajnosti daju mu petogodišnje tvorničko jamstvo.
• Materijal – Kvalitetni kromirani mesing

• Dimenzije instaliranog proizvoda – 120 x 105 x 60 mm
• Jamstvo – 5 godina

Ekskluzivan i patentirani dizajn